Proprietati si Solutii de Investie pentru Investitorii  Privati Acest serviciu este desemnat exclusiv pentru investitorii privati care cauta sa beneficieze de avantajele de competitivitate oferite de oportunitatile de investitie in proprietatile din UK. Abordarea noastra este simpla. Investitiile sunt structurate in jurul tau. In primul rand,va vom prezenta o imagine clara asupra obiectivelor...

Proprietati si Solutii de Investie pentru Investitorii  Privati

Acest serviciu este desemnat exclusiv pentru investitorii privati care cauta sa beneficieze de avantajele de competitivitate oferite de oportunitatile de investitie in proprietatile din UK.
Abordarea noastra este simpla. Investitiile sunt structurate in jurul tau.
In primul rand,va vom prezenta o imagine clara asupra obiectivelor dumneavoastra de investitie si asupra atitudinii dumneavoastra de a risca.
In al doilea rand, vom discuta calea de investitie pe care dumneavoastra o doriti , fie ca preferati sa va construiti portofoliul dumneavoastra,  sa investiti ca parte a unui grup intr-o singura proprietate ca sa impartiti riscul sau sa investiti intr-un fond manual cu o mai mare intindere de proprietati.
Arii de Investitie
Proprietati sub pretul pietei
Proprietati reposedate
Oportunitati de dinaintea licitatiilor
Proprietati Portofolii de vanzare
Investitii hoteliere


Afacere de vanzare in UK si Europa
Cu o imagine clara a nevoilor dumneavoastra, noi vom veni cu vasta experienta si cunostinte  in domeniul acesta de investitie si va vom cauta proprietatea sau proprietatile care se potrivesc cel mai bine cerintelor si obiectivelor dumneavoastra.
Noi recunoastem si intelegem ca ai  nostrii client sunt foarte ocupati de aceea incercam sa simplificam procesul acesta si e sufficient doar sa ne sunati sau sa ne trimiteti un email daca doriti sa discutati sau sa ne comunicati decizia dumneavoastra de investitie sau oricare aspect oricand.
Noi avem acces la proprietati care nu sunt pe piata la momentul de fata sau pe internet.
Va rugam si va asteptam sa va inregistrati interesul si cerintele dumneavoasta .

Business Help UK
Group Ltd


Tel: 0170 8706 142 email us »
Investor requirement form
For further information please fill in the investor requirement form. We will source and provide you details of the investment as per your request.

Fill in the form »
Follow us on
Have you used our services? Please take our survey.
Request a callback or
book a London meeting


Your name
Email
Phone
Callback required
email us »